Energiatehokas asuminen ja liikenne aiheina näyttelyssä Oulun lentoasemalla

04.02, 2013

Energiatehokas asuminen ja liikenne ovat Oulun lentoaseman lähtöporttialueella sijaitsevan BusinessOulun Showroomin 2. näyttelykauden aihepiirinä.

WintEVE hanke on mainiosti näyttelyssä mukana. Lähtöporttialueelle on ajettu sähkömoottoripyörä, sähköauto ja rakennettu pala passiivitaloa. Showroomissa on esillä runsaasti tietoa älykkäästä rakentamisesta, esimerkiksi energiatehokkuuteen ohjaavasta sähkön kulutusmittauksesta.Näyttelyn järjestävät yhteistyössä AMC-motors, Centria, Design-talo, Ensto, OAMK tekniikan yksikkö, Oulun Energia, Oulun rakennusvalvonta, Oulun seudun ammattiopisto, Oulun yliopisto, Talomat ja VTT. Showroom tilan tarjoaa BusinessOulu ja Finavia.

Lue lisää radiocity.fi

 

Ajankohtaista